Állatorvosok az Állatvédelemért Országos Alapítvány honlapján

Hibaüzenet

User warning: The following module is missing from the file system: domain_301_redirect. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1128 of /var/www/customers/vh-100002/web/home/premium.shp.hu/includes/bootstrap.inc).

Továbbképzések

Meghívó ONLINE képzésre

Az Állatorvosok az állatvédelemért alapítvány, a Bojtár, telefonos állatvédelmi jogsegélyszolgálat egyesület és a MÁOK Fővárosi Szervezetének 2022.07.21-én 09.00 – 13.15 között tartandó közös ONLINE képzésére 

Olvass tovább >>>

 

 

 

 

Lezajlott állatvédelmi továbbképzés Miskolcon

Az Állatorvosok az Állatvédelemért Országos Alapítvány 2019. május 10-én Miskolcon tartotta soron következő állatvédelmi továbbképzését, melyen nem csak állatorvosok vehettek részt. Figyelje folyamatosan honlapunkat és Facebook oldalunkat, ha szeretne részt venni a soron következő továbbképzésen. 

Olvass tovább >>>

 

 

 

 

Lezajlott állatvédelmi továbbképzés

Az Állatorvosok az Állatvédelemért Országos Alapítvány 2018. június 5-én tartott állatvédelmi továbbképzést Zalaegerszegen. 

Olvass tovább >>>

 

 

 

Mindenünk a kutya, "kutyás" szakmai nap az Állatorvostudományi Egyetemen

Az Állatorvostudományi Egyetem Laborállat-tudományi és Állatvédelmi Osztálya, a Munkahelyi Állatjóléti Bizottsága és az Állatorvosok

az Állatvédelemért Alapítvány 2018. május 23-án szerdán megrendezte a MINDENÜNK A KUTYA c. "kutyás" szakmai napot. 

Olvass tovább >>>

 

 

 

Lezajlott állatvédelmi továbbképzés

Az Állatorvosok az Állatvédelemért Országos Alapítvány 2018. február 1-jén tartotta soron következő továbbképzését Szegeden. 

Olvass tovább >>>